Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Ομιλητές

Διεθνείς Ομιλητές

Serge Trigano O Σερζ Τριγκανό αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ξενοδοχίας. Ήταν Πρόεδρος των Club Med κατά την «χρυσή εποχή» της πρωτοποριακής αλυσίδας αλλά και εμπνευστής των Mama Shelter Hotels, του καινοτόμου ξενοδοχειακού concept που εξαπλώνεται δυναμικά από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες κι από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σεούλ.
Martial Robardet Ο Martial Robardet, Υπεύθυνος Ανάπτυξης των ξενοδοχείων CityHub στην Ευρώπη, εντοπίζει, αξιολογεί και διαχειρίζεται νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε πόλεις όπως το Παρίσι, η Βαρκελόνη και η Αθήνα.
John Goldwyn Ο John Goldwyn, ως επικεφαλής του τμήματος Planning & Landscape Design WATG, έχει αναπτύξει ξενοδοχειακές μονάδες σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Russell Kett Ο Russell Kett είναι Πρόεδρος της HVS στο Λονδίνο, ηγετικής εταιρείας στο χώρο του hotel valuation, consulting, asset management και brokerage, με γραφεία σε 30 χώρες παγκοσμίως.
Dr. Audrey Tang Η Dr. Audrey Tang είναι Chartered Psychologist στη Βρετανική Ψυχολογική εταιρεία, και εργάζεται ως training consultant και τακτική συνεργάτης της τηλεοπτικής εκπομπής The Chrissy B Show. Απέκτησε το διδακτορικό της στο Brunel University Business School, με εστίαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη επαγγελματιών που έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη.
Mara Manente Η Mara Manente είναι Διευθύντρια του CISET, του Διεθνούς Κέντρου Μελετών Τουριστικής Οικονομίας στην Ιταλία από το 1991.
Raimon Christiani Ο Raimon Christiani ηγείται του κλάδου Travel & Transportation της ΙΒΜ σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, είναι Vice President και Partner της IBM Global Business Services.
Dimitris Hiotis Ο Δημήτρης Χιώτης ηγείται του τμήματος Travel & Hospitality της βρετανικής Simon-Kucher & Partners, συμβουλευτικής εταιρείας που εξειδικεύεται στους τομείς του Pricing, Sales & Marketing.
Άρης Αναπλιώτης Ο Άρης Αναπλιώτης είναι υπεύθυνος πωλήσεων των επαγγελματικών προϊόντων της Samsung Electronics για την Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων Samsung Digital Signage & Samsung Hospitality TV solutions.
Δήμητρα Βλάχου Η Δήμητρα Βλάχου είναι Marketing Manager της Celestyal Cruises ενώ έχει επίσης διατελέσει Research and Communication Manager και Εxperiential Manager στην ίδια εταιρεία.
Γαβριήλ Ευσταθίου O Γαβριήλ Ευσταθίου εργάζεται στην Zoottle ως Senior Accounts Manager από το 2013.Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Πειραιά και έκανε MSc στις Νέες Τεχνολογίες Marketing.
Δημήτρης Κόσσυφας Ο Δημήτρης Κόσσυφας είναι Industry Head στον τομέα του πωλήσεων Travel στην Google Ελλάδας. Πριν ξεκινήσει με την ομάδα της Google στο γραφείο της Αθήνας, δούλευε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Accenture στο Λονδίνο.
Δημήτρης Μιχελογιάννης Ο Δημήτρης Μιχελογιάννης είναι Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κρήτης. Από το 2011 είναι μέλος της ομάδας της Περιφέρειας Κρήτης που δουλεύει την τουριστική προβολή του νησιού. Συμμετέχει στην ομάδα διοίκησης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης της Περιφέρειας Κρήτης για τις περιοχές UNESCO της Κρήτης (Σαμαριά-Ψηλορείτης-Σητεία).
Μαρίνα Παπατσώνη Μαρίνα Παπατσώνη είναι υπεύθυνη για το destination branding & concept development, Μarketing & PR της Costa Navarino. Το 2012 ανέλαβε και την προσέλκυση διεθνών πτήσεων στην Καλαμάτα. Είναι επικεφαλής της Greka Icons A.E., εταιρείας εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από την Πελοπόννησο.
Δημήτρης Παπουτσής Ο Δημήτρης Παπουτσής είναι CEO & Founder της Globe One Digital, η οποία ιδρύθηκε πριν 20 χρόνια και διαθέτει σήμερα γραφεία σε 4 διαφορετικές χώρες. Με εξειδίκευση στο Online Performance Travel Marketing, έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα brands.
Γιάννης Τσίχλης Με 27 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, συμμετείχε από το ξεκίνημα της Grecotel στην εξέλιξή της στον μεγαλύτερο όμιλο ξενοδοχείων της χώρας, με 30 πολυτελείς μονάδες στους σημαντικότερους ελληνικούς προορισμούς.
Γιώργος Φραγκάκης Ο Γιώργος Φραγκάκης, είναι σύμβουλος με 17 χρόνια εμπειρίας στο marketing, το χώρο του διαδικτύου και τη διαφήμιση. Με μεγάλη γνώση του ψηφιακού οικοσυστήματος και στρατηγική σκέψη, μέχρι πρότινος ήταν Managing Director της Think Digital Advertising όπου διατηρούσε συνεργασίες με Trip Advisor, Skype, MSN, Viber και άλλα media, καθώς και Managing Director της Forestview (digital performance agency) με καμπάνιες σε πάνω από 30 χώρες.

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
GTP
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR