Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Serge Trigano

Founder - Mama Shelter Hotels

Serge Trigano
Serge Trigano

O Σερζ Τριγκανό αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ξενοδοχίας. Ήταν Πρόεδρος των Club Med κατά την «χρυσή εποχή» της πρωτοποριακής αλυσίδας αλλά και εμπνευστής των Mama Shelter Hotels, του καινοτόμου ξενοδοχειακού concept που εξαπλώνεται δυναμικά από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες κι από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σεούλ.

Ο Serge Trigano είναι γιoς του Gilbert Trigano, ιδρυτή της εταιρείας Club Méditerranée. Αφού αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Παρισιού, εντάχθηκε στο προσωπικό πρώτης γραμμής των Club Med μέχρι που προήχθη στη θέση του προέδρου. Υπό την ηγεσία του, η μετοχή της εταιρείας Club Med εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Το 1997, ο Serge Trigano αποχώρησε από τα Club Méditerranée με στόχο να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό νέο concept στον ξενοδοχειακό χώρο. Μαζί με το επιτελείο του, οραματίστηκαν και ίδρυσαν την αλυσίδα ξενοδοχείων Mama Shelter, τα οποία πρεσβεύουν μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με τιμή διανυκτέρευσης 100-150 ευρώ. Την αισθητική των Mama Shelter υπογράφει ο Philippe Starck ενώ, μετά από τη μεγάλη επιτυχία της αλυσίδας, στο μετοχικό κεφάλαιο των Mama Shelter Hotels εισήχθη το 2014 ο γαλλικός όμιλος Αccor Hotels.

Ο Serge Trigano δραστηριοποιείται επίσης ως σύμβουλος στρατηγικής ξενοδοχειακών ομίλων και εθνικών οργανισμών και συμμετέχει στο διεθνή διάλογο για το μέλλον και την εξέλιξη του τουρισμού.

Διεθνείς Ομιλητές

Serge Trigano O Σερζ Τριγκανό αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ξενοδοχίας. Ήταν Πρόεδρος των Club Med κατά την «χρυσή εποχή» της πρωτοποριακής αλυσίδας αλλά και εμπνευστής των Mama Shelter Hotels, του καινοτόμου ξενοδοχειακού concept που εξαπλώνεται δυναμικά από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες κι από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σεούλ.
Martial Robardet Ο Martial Robardet, Υπεύθυνος Ανάπτυξης των ξενοδοχείων CityHub στην Ευρώπη, εντοπίζει, αξιολογεί και διαχειρίζεται νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε πόλεις όπως το Παρίσι, η Βαρκελόνη και η Αθήνα.
John Goldwyn Ο John Goldwyn, ως επικεφαλής του τμήματος Planning & Landscape Design WATG, έχει αναπτύξει ξενοδοχειακές μονάδες σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Russell Kett Ο Russell Kett είναι Πρόεδρος της HVS στο Λονδίνο, ηγετικής εταιρείας στο χώρο του hotel valuation, consulting, asset management και brokerage, με γραφεία σε 30 χώρες παγκοσμίως.
Dr. Audrey Tang Η Dr. Audrey Tang είναι Chartered Psychologist στη Βρετανική Ψυχολογική εταιρεία, και εργάζεται ως training consultant και τακτική συνεργάτης της τηλεοπτικής εκπομπής The Chrissy B Show. Απέκτησε το διδακτορικό της στο Brunel University Business School, με εστίαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη επαγγελματιών που έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη.
Mara Manente Η Mara Manente είναι Διευθύντρια του CISET, του Διεθνούς Κέντρου Μελετών Τουριστικής Οικονομίας στην Ιταλία από το 1991.
Raimon Christiani Ο Raimon Christiani ηγείται του κλάδου Travel & Transportation της ΙΒΜ σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, είναι Vice President και Partner της IBM Global Business Services.
Dimitris Hiotis Ο Δημήτρης Χιώτης ηγείται του τμήματος Travel & Hospitality της βρετανικής Simon-Kucher & Partners, συμβουλευτικής εταιρείας που εξειδικεύεται στους τομείς του Pricing, Sales & Marketing.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
GTP
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR